Gallery Panorama Traiectum

Panorama, Utrecht, Traiectum

Twee panorama’s. Ieder gemaakt in een ander seizoen. De winter en de zomer. Ieder gemaakt vanaf een andere locatie in de stad. Twee unieke panorama’s die een bijzondere kijk geven op de stad Utrecht. Laat je meenemen op een reis over de daken rondom de Domtoren. 

De unieke panorama’s kunnen nu aan jouw muur hangen. Kies voor de tijdloze zwart-wit uitvoering van een zomers Utrecht. Of ga voor de stilte van een winterse ochtend die wordt opgewarmd door de eerste zonnestralen. Voor wie de keuze niet kan maken is er een speciale aanbieding. Wellicht heb je twee wanden te vullen, kies dan voor de aantrekkelijke aanbieding voor de twee panorama’s samen. 

De zomer panorama

Panorama, Utrecht, Traiectum

Wat zie je

Waar gemaakt: Dit panorama is gemaakt vanaf het voormalige dakterras van de La Place in het gebouw waar voorheen de V&D huisde. De foto is gemaakt in noord-oostelijke richting. 

Welke periode

De winter panorama

Wat zie je

Waar gemaakt: Dit panorama is gemaakt van de bovenste etage van de Parkeergarage Springweg. De foto is gemaakt in noord-oostelijke richting

Welke periode:

Panorama, Utrecht, Traiectum

Product details en tarieven

Materiaal

De panorama wordt geleverd op dibond. Aluminium dibond is een hoogwaardig materiaal dat bestaat uit drie lagen: een laag van zwarte polyetheen, omsloten door twee lagen aluminium. Deze buitenste lagen zorgen voor een maximale stevigheid en vormvastheid. Wij gebruiken dibond van 3 mm dikte die wordt afgewerkt met een platinawitte coating.

Fotoafdruk

De foto wordt echt afgedrukt en niet op het dibond geprint. De afdruk wordt met grote zorg op het dibond geplakt.

De panorama wordt afgewerkt met een lamineerlaag. De zomer panorama heeft een matte afwerking en de winter panorama een glanzende afwerking.

Ophangsysteem

Standaard leveren we uw bestelling met een handig ophangsysteem. Hierdoor kunt u uw dibond foto makkelijk aan de muur hangen na levering. Het ophangsysteem is onzichtbaar bevestigd aan de achterkant van het dibond. Hierdoor lijkt het alsof de foto aan de wand zweeft. 

Zomer Panorama

De zomer panorama, uitgevoerd in zwart-wit wordt geleverd op dibond. Deze panorama wordt afgewerkt met een matte lamineerlaag.

Winter Panorama

De winter panorama, uitgevoerd in kleur wordt geleverd op dibond. Deze panorama wordt afgewerkt met een glanzende lamineerlaag.

Zomer en Winter Panorama

 Twee panorama’s kosten samen ……

Details Zomer Panorama

Panorama, Utrecht, Traiectum
Panorama, Utrecht, Traiectum
Panorama, Utrecht, Traiectum

Je kunt uren verdwalen in deze panorama. Je laat je meenemen langs de gevels en over de daken van de binnenstad. Er is altijd wel iets nieuws te ontdekken.

Naast de Domtoren zijn er natuurlijk vele andere bekende en onbekende gebouwen te zien op deze panorama. Zo zie je hier bijvoorbeeld de Winkel van Sinkel en de Janskerk op het Janskerkhof. 

De Domtoren in volle glorie. Met direct daarachter zicht op de Domkerk en (het ontbreken van) het weggeblazen middenschip tijdens de storm in 1674.

Details Winter Panorama

Panorama, Utrecht, Traiectum
Panorama, Utrecht, Traiectum
Panorama, Utrecht, Traiectum

De eerste zonnestralen op deze koude winter ochtend zetten de Domtoren in vuur en vlam. 

De stad begint langzaam te ontwaken. De kachels worden opgestookt. De eerste (vroege) vogel vliegt over de binnenstad. 

De opkomende zon laat haar warme licht schijnen over de ontwakende binnenstad. 

Voeg je header hier toe