Gijs de Kruijf
Bedrijfsfotograaf

Als bedrijfsfotograaf met 10 jaar ervaring, heb ik samengewerkt met bekende organisaties en diverse bedrijven in evenementen. Mijn specialisaties omvatten evenementenfotografie, waarbij ik de sfeer en essentie vastleg, en portret- en profielfotografie, met focus op het creƫren van fotogenieke beelden die de persoonlijkheid weerspiegelen.
Mijn werkwijze omvat uitgebreide samenwerking en voorbereiding met opdrachtgevers, waarbij ik mij aanpas aan de omgeving en flexibel ben bij veranderingen in het programma. Met 20 jaar ervaring en een Fotoacademie-opleiding, werk ik met professionele Canon-apparatuur, een mobiele studio voor profielfoto’s, hoogtemast en drone voor evenementen. Ik pas de nieuwste software toe in het nabewerkingsproces.
In de samenwerking beloof ik een prettige, flexibele houding, een onopvallende aanwezigheid bij evenementen en effectief overleg voor beelden die volledig aan wensen voldoen. Ik kijk ernaar uit mijn passie voor bedrijfsfotografie in te zetten voor onvergetelijke beelden voor jouw bedrijf.